Webfejlesztő leszek!
vue-logo - vue edition -

Projektalapú front-end fejlesztés az alapoktól

Tanfolyamsorozatunkban a front-end fejlesztés alapjait projekt alapon sajátíthatod el. Elkészítjük a fizu.hu weboldalt, melynek célja, hogy fizetéssel és munkával kapcsolatos adatokat kérjen a felhasználóktól, majd ezen adatokat felhasználva különböző statisztikák elkészítésére adjon lehetőséget. Megismerheted, hogyan tudsz összeállítani egy olyan összetett alkalmazást, ami lekezeli a regisztrációkat, a ki- és bejelentkezéseket, statisztikákat számol, diagrammokat rajzol és chatet működtet. A képzések során megtanulod, hogyan készíts a projektedből mobilapp és desktop alkalmazást is.

Bárhol, bármikor

Élő, online oktatás

Most csak 49.900 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

bootstrap

Bootstrap 4


20 óra - 29.900 Ft+áfa

A Bootstrap egy olyan keretrendszer, aminek a használatával rendkívül gyorsan tudunk könnyen átlátható és látványos weboldalakat készíteni. A kurzus során projekt alapon, gyakorlati módon ismerjük meg a HTML és CSS kódolást, és a Bootstrap segítségével felépítünk egy ütős oldalt. Ismerd meg a webfejlesztés alapjait és készítsd el a fizu.hu-t!

Részletek...
jquery

jQuery - alapozás


8 óra - 19.900 Ft+áfa

Megismerkedünk közelebbről a jQuery könyvtárral. Belenézünk hogyan lehet variálni a korábban használt Bootstrap elemeket. Validálni fogunk formokat, dobunk fel a felhasználóknak modalokat és bizonyos szűrők mentén adatokat jelenítünk meg.

Részletek...
javascript

Javascript - Szent Habakuk, hisz játszom!


16 óra - 29.900 Ft+áfa

Lemegyünk az alap JavaScript szintjére mindenféle könyvtár és keretrendszer nélkül. Kis játékos projekteket valósítunk meg, melyeken keresztül megismerjük a JavaScript és a front-end fejlesztés alapjait. Ez a tudás a későbbiekben felbecsülhetetlen értékkel fog bírni számunkra, hiszen érteni fogjuk azt is, ahol a többiek csak pislognak.

Részletek...
git

GIT - fájdalommentes verziókövetés


4 óra - 9.900 Ft+áfa

A verziókövetés a projektünkben az, mint a korrektúra a word-ben. Mindig lesznek olyan helyzetek a munkánk során, amikor rájövünk, hogy vissza kell állni egy korábbi állapotra, vagy össze kell fésülnünk a munkánkat más fejlesztőkével. Ebben van segítségünkre a GIT.

Részletek...
vue

VueJS - Ja, hogy ezt így is lehet


16 óra - 19.900 Ft+áfa

Ebben a kurzusban elkezdjük felépíteni a fizu.hu projektet, miközben megismerjük magát a VueJS frameworköt is. A feladatok az elején ismerősek lesznek, mert a jQuery-s részek átírásával fogunk kezdeni, majd tovább haladunk a kész alkalmazás irányába.

Részletek...
vue

Vue - A végtelenbe és tovább!


16 óra - 29.900 Ft+áfa

Haladunk a projektünkkel tovább, közben a szakmai mélységekbe is belekukkantunk. Megnézzük, hogy mi mindennel tudjuk biztosítani a projektünk számára, hogy túlélje a változó igényeket, az elhúzódó fejlesztési időt és közben támogasson minket a józan eszünk megőrzésében is.

Részletek...

Vedd meg a Webfejlesztő leszek! Angular editiont és a Webfejlesztő leszek! Vue.js editiont együtt, csak
bruttó 69.800 Ft-ért!

Megveszem!

Van már Webfejlesztő leszek! előfizetésed? Akkor neked a Webfejlesztő leszek! Vue.js edition csak
bruttó 19.900 Ft!

Megveszem!

Webfejlesztő leszek! – Vue edition – tanfolyamcsomag ára
bruttó 49.900 Ft!

Megveszem!

Szerezz NetAcademia Certificate-et!

A NetAcademia Certificate-tel egy olyan tanúsítványt hoztunk létre, mely egyaránt leképezi oktatási hozzáállásunkat és módszertanunkat: gyakorlatias és projekt-alapú. A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes vagy statikus és dinamikus reszponzív weboldalak készítésére, elboldogulsz a webprogramozás és az alkalmazásfejlesztés világában is.

Bővebb információ

Webfejlesztő leszek!
-angular edition-

Ebben a tanfolyamsorozatunkban a főszerepet az Angular keretrendszer kapta, és a kurzus során egy Vatera-szerű alkalmazást készíthetsz el velünk.

Bővebben az Angular edition tanfolyamról...

Ultimate kedvezmény

Van már Webfejlesztő leszek előfizetésed? Tanulj tovább full-stack fejlesztővé! Írj nekünk az iroda@netacademia.net e-mail címre, és a Webfejlesztő útvonal árát most beszámítjuk Ultimate előfizetésünkbe!