Webfejlesztő leszek!
vue-logo - angular edition -

Projektalapú front-end fejlesztés az alapoktól

Ismerős a helyzet, amikor gyorsan kellene eladnod valamit, de nem találsz rá időben vevőt? Ez adta az ötletet tanfolyamsorozatunkhoz, mely során egy Vatera-szerű alkalmazást készíthetsz el velünk. Megismerheted, hogyan tudsz összeállítani egy olyan összetett alkalmazást, ami lekezeli a regisztrációkat, a ki- és bejelentkezéseket, árverést hoz létre, chatet működtet. A képzések során megtanulod, hogyan készíts a projektedből mobilapp és desktop alkalmazást is.

Bárhol, bármikor

Visszanézhető videók

Most csak 49.900 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

bootstrap

Bootstrap - tegyük negyedikbe


20 óra - 10.000 Ft+áfa

Tervezd meg az alkalmazásod alapját egy reszponzív oldal formájában, mindeközben pedig ismerkedj meg a Bootstrap 4 használatával és komponenseivel.

Részletek...
jquery

jQuery - alapozás


24 óra - 10.000 Ft+áfa

Tedd interaktívabbá elkészült oldaladat a jQuery keretrendszer segítségével, legyen szó új elemekről, funkciókról, effektekről vagy a szerverrel való kommunikációról.

Részletek...
angular

Angular alapok - Esemény vadász


26 óra - 10.000 Ft+áfa

Varázsold oldaladat azzá, aminek elkezdted készíteni. Olyan funkciókat fogsz hozzáépíteni, mint a regisztrálás, bejelentkezés, események kiírása, jegyek listázása és annak részleteinek megjelenítése, mindezt Angular segítségével.

Részletek...
angular

Angular Advanced


26 óra - 10.000 Ft+áfa

Az oldal növekedésével egyre több szolgáltatást fogsz beleépíteni abba, ezért szükséges megtanulni a kódod elrendezésének elveit. Ezek után egy árverés funkciót fogsz készíteni, továbbfejlesztve ezzel a jegyértékesítést.

Részletek...
angular

Angular Pro


26 óra - 10.000 Ft+áfa

Manapság fontos a felhasználók közötti kommunikáció, ezért egy chat alkalmazást fogsz írni ennek megoldására. Ezek után a többnyelvűséget fogod implementálni az oldaladra, hogy nemzetközi szinten is megállja a helyét.

Részletek...
ionic

Ionic


20 óra - 10.000 Ft+áfa

Az eddigi webes alapokról kiindulva jegyértékesítő alkalmazást fogsz írni mobil eszközökre az Ionic segítségével, legyen a cél Android, IoS vagy Windows Phone.

Részletek...
electron

Electron


18 óra - 10.000 Ft+áfa

Egy eszköztárral lefedni több platformot mindig is egy nagy előny volt mind üzleti mind szakmai szempontból, ezért egy asztali alkalmazást fogsz írni jelenlegi rendszered admin felületéhez.

Részletek...

Vedd meg a Webfejlesztő leszek! Angular editiont és a Webfejlesztő leszek! Vue.js editiont együtt, csak
bruttó 69.800 Ft-ért!

Megveszem!

Van már Webfejlesztő leszek! előfizetésed? Akkor neked a Webfejlesztő leszek! Angular edition csak
bruttó 19.900 Ft!

Megveszem!

Webfejlesztő leszek! – Angular edition – tanfolyamcsomag ára
bruttó 49.900 Ft!

Megveszem!

Szerezz NetAcademia Certificate-et!

A NetAcademia Certificate-tel egy olyan tanúsítványt hoztunk létre, mely egyaránt leképezi oktatási hozzáállásunkat és módszertanunkat: gyakorlatias és projekt-alapú. A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes vagy statikus és dinamikus reszponzív weboldalak készítésére, elboldogulsz a webprogramozás és az alkalmazásfejlesztés világában is.

Bővebb információ

Webfejlesztő leszek!
-Vue edition-

A tanfolyam során a fizu.hu weboldalt készítjük el, melynek célja, hogy fizetéssel és munkával kapcsolatos adatokat kérjen a felhasználóktól, majd ezen adatokat felhasználva különböző statisztikák elkészítésére adjon lehetőséget.

Bővebben a Vue edition tanfolyamról...

Ultimate kedvezmény

Van már Webfejlesztő leszek előfizetésed? Tanulj tovább full-stack fejlesztővé! Írj nekünk az iroda@netacademia.net e-mail címre, és a Webfejlesztő útvonal árát most beszámítjuk Ultimate előfizetésünkbe!