Certified Junior C# Developer

icon-cloud-c - avagy első kalandjaim a cápakeltetőben

Kíváncsi vagy a programozás világára? Akkor ezt a képzéssorozatunkat Neked találtuk ki! TELJESEN A KEZDŐ SZINTTŐL több izgalmas projekten keresztül sajátíthatod el profi oktatóinktól a C# alapjait, melyet ma már nagyon sokféle fejlesztésre használhatunk. A megoldásod futhat a Microsoft Hololens kiterjesztett valóságában, kaphat parancsokat a Google Alexa otthoni asszisztensétől is, vagy akár saját játékot kódolhatsz.

Bárhol, bármikor

Élő, online oktatás

Most csak 69.900 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

c#-logo

Lenyűgöző C# programozás


4 óra - ingyenes

Készítsünk együtt csevegő robotot!

A kurzus során bepillantást nyerhetsz abba, hogyan kódol egy C# programozó: létrehozunk és beüzemelünk egy chatbotot teljesen nulláról, hogy a kezdők számára is világos legyen minden lépés.

Részletek...
c#-logo

Kártyajáték XAML és C# használatával


16 óra - 49.000 Ft+áfa

Egy működő kártyajátékot csinálunk a Microsoft grafikus felületek programozásához használt eszközével (XAML). Lerakjuk az ezt követő tanfolyamok alapjait és részletes bepillantást nyerünk a C# programozás világába.

Részletek...
c#-logo

Az első webes C# projektem: TO-DO alkalmazás készítése


16 óra - 49.000 Ft+áfa

Irány a web! Akartad már listázni a teendőidet? Akkor itt az ideje, hogy együtt fejlesszünk egy To-do alkalmazást! Tanulunk a webes környezet alapvető fogalmairól, eszközeiről és az alkalmazásfejlesztés lépéseiről. Kezelünk adatokat, és a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon adatbázisba is rendezzük őket. Az utóbbi évtized legmenőbb adatkezelési módszertanát is megismerjük.

Részletek...
c#-logo

Bevezetés az objektumorientált világba: a SNAKE projekt


12 óra - 29.000 Ft+áfa

Kigyós játék! Bevezetés az objektumorientált fejlesztésbe az XAML segítségével. Szoftverfejlesztés a XXI. században. Az eddig elsajátított tudásra alapozva nagyobb projektbe vágunk, újabb eszközöket használunk, és egy klasszikus, de még mindig menő játékot implementálunk: a kígyót. Irányíts, egyél, szerezz pontot, nőj meg!

Részletek...
c#-logo

Betekintés az objektumorientált programozásba a weben is: az étterem projekt


24 óra - 49.000 Ft+áfa

Újabb eszközöket hajtunk igánk alá a C#/.NET fejlesztési környezetben. Készítünk egy új webes alkalmazást, közben pedig profi fejlesztők által használt módszerek 80%-át is megismerjük. Az objektumorientált eszközök használatát tovább bővítjük, sok hiányzó mozaikot a helyére rakunk, megírva egy étterem kezdetleges weboldalát, ahol megtalálható a menü, ráadásul még asztalt is foglalhatunk!

Részletek...
c#-logo

C# alapok 2018: a multiplatform C#


40 óra - 59.000 Ft+áfa

A tanfolyamsorozatban elérkeztünk oda, ahol már sok mindent használunk, a bevált módszereket reflexből gépeljük, itt az ideje tehát egy kis programozási mélyvíznek! Mentőmellény azért nem fog kelleni, egyszerűen csak körbejárjuk a C# nyelvi elemeit, és részletesen megismerkedünk azokkal. Természetesen mindezt multiplatform módon, hiszen 2018-at írunk! Ki ne szeretne egyszerre mindenre programozni?. Aki ezt a tanfolyamot elvégzi, annak sok meglepetést a C# nyelv és a .NET környezet már biztosan nem fog okozni. Részletes és gyakorlatias példákon keresztül benézünk az ágy alá, és jön a felismerés: nem is akkora szörnyeteg ez a programozás!

Részletek...
c#-logo

Alkalmazásfejlesztés C# nyelven: projekt feladat


32 óra - 59.000 Ft+áfa

Gratulálhatunk magunknak, hiszen eljutottunk a junior C# programozókat képző tanfolyamunk záró részéhez, így tehát feltesszük a koronát az eddigiekre: immár rengeteg ismerettel és tapasztalattal belevágunk egy zöldmezős fejlesztésbe! Teljesen nulláról megtanuljuk, hogyan is néz ki egy átlagos fejlesztési folyamat, mi az a fejlesztési workflow, mi az a build pipeline, hogyan tudunk fejlesztőként együttműködni kódtáron keresztül, milyen egy hiba életciklusa. Megtanuljuk a hatékony hibekeresés módjait, hogy ne csak keressük, de meg is találjuk azokat a bosszantó sorokat!

Részletek...

A Certified Junior C# Developer tanfolyamcsomag ára
bruttó 69.900 Ft

Megveszem!

Szerezz NetAcademia Certificate-et!

A NetAcademia Certificate-tel egy olyan tanúsítványt hoztunk létre, mely egyaránt leképezi oktatási hozzáállásunkat és módszertanunkat: gyakorlatias és projekt-alapú. A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes vagy C# nyelven programozni több platformra, legyen szó Windows desktop vagy webes alkalmazásról, használni tudod a XAML-t, tisztában vagy az objektumorientáltsággal, eligazodsz a .NET környezetben.

Bővebben a Certificate-ről...

Ultimate kedvezmény

Van már Certified Junior C# Developer előfizetésed? Tanulj tovább, mélyítsd el velünk informatikusi ismereteidet! Írj nekünk az iroda@netacademia.net e-mail címre, és a C# Developer árát most beszámítjuk Ultimate előfizetésünkbe!