NetAcademia

Certificate

A puding próbája az evés. A vizsga azt a célt szolgálja, hogy bebizonyítsd országnak-világnak, hogy érted, és a gyakorlatban alkalmazni is tudod a tanfolyamon tanultakat. A NetAcademia Certificate olyan minősítési forma, ami nem a totózási, hanem a problémamegoldási képességedet méri fel. Éppen ezért képvisel magas értéket mind a munkaadók, mind a munkavállalók szemében!

Tanúsítványunk egyelőre a nagy sikerű Webfejlesztő útvonalunkra alapozva, Front-end fejlesztők számára elérhető.

Vizsgázni szeretnék!

Miért érdemes NetAcademia Certificate-et szerezni?

Garancia a versenyképes szakmai tudásra

A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes vagy statikus és dinamikus reszponzív weboldalak készítésére, elboldogulsz a webprogramozás és az alkalmazásfejlesztés világában is.

Ellenőrzött referenciamunka

A pályakezdők többsége nem rendelkezik megfelelő minőségű referenciamunkával, de vizsgamunkáddal ezt a hiányosságot is pótolhatod. A tanfolyam és a vizsga során elkészített projektfeladatodat is nyugodt szívvel megmutathatod egy-egy állásinterjú alkalmával.

„Papírral” könnyebb

A megszerzett certificate előnyt jelent a munkaerőpiacon, gyorsabban találhatsz munkát általa. Tanúsítványunkat magyar és angol nyelven, papír- és elektronikus formában is megkapod. Az elektronikus certificate-hez QR-kóddal bármikor könnyedén hozzáférhetsz.

Hogyan szerezhető meg a Certificate?

A vizsga egy projektmunka elkészítéséből, majd egy online szóbeli vizsga alkalmával annak megvédéséből áll. A projektvizsga esetében nemcsak a késztermék kap lényeges szerepet, hanem az út is, amelyen létrehoztad. A bemutatandó képességek nagy része az alapos és kitartó munkában mutatkozik meg, ezért a vizsgának lényeges eleme a teljes munkafolyamat.

A vizsgát többször is meg lehet próbálni, de a vizsgadíj ismételt befizetése szükséges.

Vizsgára jelentkezek!

Vizsgára jelentkezés

A vizsgára való jelentkezéshez kattints a „Vizsgára jelentkezem” gombra, majd add meg adataidat. Az emailben megkapott linken egy előzetes, 50 kérdésből álló tesztet kell kitöltened. Ha ez sikeres, megkapod a projektfeladatot, és kiválaszthatod a számodra megfelelő szóbeli vizsga időpontját. A vizsgaidőpont előtt legalább egy héttel le kell adnod a projektfeladatot, aminek módjáról a feladatkiadás során kapsz tájékoztatást.

Jelentkezési határidő: 2018. május 21.

Szóbeli vizsgaidőpontok: 2018. június 18-ai héten. További időpontok miatt nézz vissza később az oldalra.

A vizsgadíj: 49.900 Ft+áfa

Előfizetőinknek kedvezménnyel: 29.900 Ft+áfa

Fizetési mód: PayPal

Lemaradtál a jelentkezésről vagy később akarsz felkészülni? Semmi baj, rövidesen újabb időpontokat adunk meg!

Teszt

Akár elvégezted tanfolyamainkat, akár nem, egy 50 kérdésből álló teszt sikeres kitöltése előfeltétele a vizsgának. Sikertelen teszt esetén újból jelentkezned kell, mely a vizsgadíj ismételt befizetését is jelenti. A teszt előfeltétele a projektfeladat kiadásának is, tehát a vizsgázó nem kezdhet el dolgozni a projekten a teszt sikeres kitöltése előtt.

Projektfeladat

A vizsgafeladat kiadása email-ben fog történni és hasonló lesz a kurzus során elkészített munkához. A feladat elkészítésére maximum 4 hét áll rendelkezésedre, és a kész munkát legalább egy héttel az általad választott szóbeli vizsga előtt kell eljuttatnod hozzánk. Ha később jelentkezel vizsgára, akkor saját felelősségedre 4 hétnél kevesebb idő alatt is megpróbálhatod elkészíteni a projektfeladatot. Ha lemaradtál a jelentkezésről, ne aggódj, újabb vizsgaidőpontokat is megadunk majd a későbbiek során.

A Projektfeladat értékelése

A tanár a projektfeladatot előzetesen ismertetett szempontok alapján értékeli. Amennyiben úgy értékeli a leadott projekt alapján, hogy a vizsgázó nem elégséges teljesítményt nyújt, akkor az a szóbeli védést megelőzően is bukáshoz vezethet. Ebben az esetben a tanár egy rövid indoklást küldd a projektfeladattal kapcsolatban, azonban részletesebb vitára, megbeszélésre nem lesz elérhető.

A vizsgafeladat védése

A szóbeli vizsga is online, Skype-os megbeszélés során, zajlik. A „védés” során a vizsgáztató tanár kérdéseket tesz fel, illetve a projektfeladat egyes részeit illetően kiegészítéseket kérhet. Ezek a kérdések vonatkozhatnak pl. a vizsgamunkában lévő félreérthető vagy kidolgozatlan elemekre, a tanár által nem ismert részletekre, a vizsgázó véleményére, vagy válaszaira.

Nagy Dávid

Nagy Dávid

Toborzási és kiválasztási szakértő

https://www.linkedin.com/in/nagyidavid
Az első 10 vizsgajelentkező részt vehet egy ingyenes álláskeresési tanácsadáson, ahol Nagy Dávid szakértő az önéletrajzuk alapján egy fél órás, személyes vagy Skype-os próbainterjú során ad visszajelzést a jelentkezőknek.

"Habár a munkaerőpiac még sosem kedvezett ennyire a munkakeresőknek, mint manapság, az ideális állás megtalálása továbbra sem könnyű feladat. A kihívás jóval nagyobb, mint egy önéletrajz megírása, de hiszek benne, hogy önismerettel, egyértelmű célokkal és a kitartással idővel bárki elérheti karriercéljait. Az én küldetésem, hogy ebben segítsek."

Tanúsítványunk egyelőre a nagy sikerű Webfejlesztő útvonalunkra alapozva, Front-end fejlesztők számára elérhető.