Close

NetAcademia oktatási cafeteria

2019 az az év, amikor a hagyományos cafeteriát elfelejthetjük Magyarországon. Vagy mégsem?


Mi lenne, ha megjelenne a korlátlan oktatás, mint választható cafeteriaelem a kínálatban? Ez lehetséges? Normális áron?!?!?

netAcademia logo

Igen, erre találtuk ki a NetAcademia oktatási cafeteriát!

Kapcsolatfelvétel kérése: iroda@netacademia.hu

Mi az a NetAcademia cafeteria?

A NetAcademia oktatási cafeteria egy hiperkedvezményes, előfizetéses rendszerben működő oktatási megoldás, amivel a dolgozók az év 365 napján, napi 24 órában tanulhatnak 350-nél is több tanfolyam közül választva. A tanfolyamokat akár munkaidőn kívül is végezhetik, mert online oktatási rendszerhez férnek hozzá, abból választhatnak maguknak képzéseket. 

Mottónk: tanuljon az egész család!

A NetAcademia oktatási cafeteria szerves részét képezi az a lehetőség, hogy azok a dolgozók, akik ezt a tanulási előfizetést kapják, a családtagjaikkal is megoszthatják a hozzáférést (maximum 3 főig). Ezáltal az előfizetés többszörösen is hasznosul, ráadásul a munkaerőmegtartásra is kedvező hatással van.

Adózási értelemben, hivatalosan nem cafeteria, mert semmiféle adókedvezmény igénybevételére nem ad lehetőséget. Az adókedvezménynek megfelelő kedvezményt a NetAcademia nyújtja ezzel a kedvezményes csomaggal.

Ez valódi, hivatalos cafeteria?

Mennyibe kerül?

A NetAcademia oktatási cafeteria ára 4166 Ft+áfa / fő / hó, amit egy összegben, egész évre előre kell kifizetni. Egy előfizetés egy munkatárs (és családtagjai) korlátlan tanulási hozzáférését oldja meg.

Van egy kisebb csomagunk is, ami csak az irodai alkalmazásokra vonatkozó tanfolyamokat tartalmazza, ennek ára 2083 Ft+áfa / fő / hó, amit egy összegben, egész évre előre kell kifizetni. Egy előfizetés egy munkatárs (és családtagjai) tanulási hozzáférését oldja meg az irodai programcsomagokra vonatkozóan.

Kapcsolatfelvétel kérése: iroda@netacademia.hu

A Cafeteria rendszer bekerülési feltétele, a legalább 1 millió forintos megrendelés!

netAcademia logo