Certified Android Developer

unity-icon MobilApp Fejlesztés

Projektalapú android fejlesztés az alapoktól, sallangmentesen!

Már régóta motoszkál benned valami, hogy te is képes lennél rá? Vannak jó ötleteid, de eddig nem tudtad hogyan kezdj hozzá? Android képzéssorozatunkkal most te is elkészítheted álmaid APP-ját. Nem kell, hogy Java fejlesztő vagy designer legyél, csak az ötlet kell és a többit itt megtanulod!

down-arrow

Bárhol, bármikor

Élő, online oktatás

Most csak 89.900 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

unity-logo

Android bevezetés


24 óra - 69.900 Ft + áfa

Bemutatjuk a platform szerkezetét, a fejlesztőkörnyezetet és a fejlesztéshez használt eszközöket, valamint egy kezdő projektet, melyet végül a saját telefonunkon futtatunk. Megnézzük, hogyan lehet csili-vili appokat kreálni és az appon belül adatokat tárolni.

Hamarosan!
unity

Haladó Android


24 óra - 69 000 Ft+áfa

Az alkalmazásainkat optimalizáljuk mobilra és tabletre, megnézzük, hogyan lehet olyan alkalmazást írni ami a háttérben fut, mint pl. egy zenelejátszó, készítünk játékot és a Térképek kezelését is megtanuljuk.

Hamarosan!
unity-logo

Hatékony Android alkalmazás architektúra


20 óra - 69.900 Ft+áfa

Ha komolyan gondolod a fejlesztést, akkor tesztelni is kell az alkalmazásodat. Ha mások által már lefejlesztett komponenseket is szeretnél használni, vagy ha kifejezetten gyors alkalmazást szeretnél írni és neked már a JAVA nyelv sem elég - akkor ezekbe itt mind belekóstolhatasz.

Hamarosan!
unity-logo

Telefonokon túli lehetőségek


12 óra - 49.900 Ft+áfa

Fizettél már mobillal? Hallottál már az NFC-ről, ami ezt lehetővé teszi? Bluetooth-ra, okosórára és Android TV-re nézünk példákat!

Hamarosan!
unity-logo

UX/UI kérdések Android környezetben


16 óra - 49.900 Ft+áfa

Hogyan készíthetünk kényelmesen használható és kellően látványos alkalmazásokat? Specifikációtól a megvalósításig. Tervezési és megvalósítási feladatok és eszközök UX/UI szempontból. Analitika, AB tesztelés, alkalmazás publikálási kérdések, piacterek és finanszírozás, reklámok.

Hamarosan!
unity-logo

Android fejlesztés Kotlin nyelven


16 óra - 49.900 Ft+áfa

Android fejlesztés Kotlin nyelven - Ismerd meg a legújabb trendeket és ismerkedj meg a Kotlin alapú Android fejlesztés csínjával-bínjával.

Hamarosan!
unity-logo

Android Security


16 óra - 69.900 Ft+áfa

Az alkalmazások publikálása előtt jó, ha ránézünk az alkalmazásunkra biztonság szempontjából. Megismerkedünk az ehhez használatos eszközökkel és bevett szokásokkal.

Hamarosan!

A Certified Android Developer tanfolyamcsomag ára
bruttó 89.900 Ft

Megveszem!

Tanfolyami Előkövetelmény

Szerezz NetAcademia Certificate-et!

A NetAcademia Certificate-tel egy olyan tanúsítványt hoztunk létre, mely egyaránt leképezi oktatási hozzáállásunkat és módszertanunkat: gyakorlatias és projekt-alapú. A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes vagy egy modern, mai standardoknak megfelelő, biztonságos Android applikációt létrehozni.

Bővebben a certificate-ről...

Ultimate kedvezmény

Van már Certified Android Developer előfizetésed? Tanulj tovább, mélyítsd el velünk marketing ismereteidet! Írj nekünk az iroda@netacademia.net e-mail címre, és a Android előfizetésed árát most beszámítjuk Ultimate előfizetésünkbe!